Cercar en aquest blog

dijous, d’abril 12

Educació 2.0? Blogs i Wikis !

Dia nou, entrada nova!

El tema de hui és un tema molt interesant, es podria dir que fins i tot, necessari en tot el camp de l'educació. Eixa importància radica en el fet que el que vos estic presentant és l'educació que hui en dia ja hauria d'estar en funcionament en tots els col·legis, pot ser no la conegau, i no és gens estrany, encara són molts els col·legis que no estan adaptats als temps que corren.

Puc avançar-me i comunicar-vos, esperant no equivocar-me, que fins i tot, hi ha col·legis basats en una metodologia d'educació 3.0, és a dir, donada la situació de l'educació en Espanya, podem passar que no hi haja encara implantada en tots els col·legis la 3.0, però la 2.0? Sense dubte, la situació actual d'educació que trobem a Espanya és una situació molt decadent, es necessiten canvis productius i beneficiosos per a tots!

Però bé, no vull ficar-me en camisa d'onze vares. Hui simplement vos acoste un document publicat en Scribd on s'aborda molt bé el tema de l'educació 2.0, en la qual es troben inclosos els Blogs com aquestos i les Wikis, de les que parlaré més endavant, a l'igual que de l'educació 3.0.

Com he dit, pense que és un document molt interessant ja que a dia de hui, és essencial saber que és l'educació 2.0, a l'igual que els bloggs i les wikis, coneixent els seus avantatges i inconvenients.

Sense anar més lluny, el tema del blogg resulta molt interesant ja que personalment, estic fent ús d'un d'ells per a facilitar-vos tota aquesta informació.

Espere que vos resulte útil!
Ànim!

Blogs_y_wikis_en_tareas_educativas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Algo que decir? =)